LINT-ON AB

Vi certifierade återförsäljare och installatörer av Fujitsu och Kaisai luftvärmepumpar. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Mälardalen och vi strävar efter att bli det självklara valet när det kommer till luftvärmepumpar för ditt hushåll eller din verksamhet.

En dröm som blev till verklighet

Vi tror att vår verksamhet gör skillnad genom att verka lokalt och erbjuda människor kvalitativa produkter och genuin service. Detta är något vi aldrig kommer kompromissa med.

Linus & Anton, ägare av LINT-ON AB

Vår vision

Vi strävar efter att bli det självklara valet när du som kund är ute efter produkter och service med kvalitet. Vår vision är att bidra till hållbarhet och det gör vi genom att erbjuda dig som kund en trygg affär.

Vårt löfte

Vi erbjuder service och produkter som håller i längden. Vi håller hela kedjan åt er, från inköp till eftermarknad.

Att köpa en luftvärmepump av oss innebär frihet och trygghet. Vi är experter på de produkter vi säljer och är trygga med att våra rekommendationer är hållbara och långsiktiga. Med oss får ni hela paketet. Vi säljer luftvärmepumpar, vi utför förebyggande underhåll och det är även vi som reparerar om luftvärmepumpen mot förmodan skulle gå sönder. Inga mellanhänder. Så som service ska vara.